editor .
Biorezonans Terapileri
2950

Biorezonans terapileri,  kanserden MS'e, alerjiden romatizmaya, çölyaktan migrene,  birçok hastalık ve rahatsızlığı tedavi ederek klasik tıbbın önemli bir tamamlayıcısı olmaktadır. 


Vücudumuzu oluşturan hücreler ve bakterilerin  titreşimleri hep beraber özel bir enerji üretirler. Vücudumuzun sağlığını oluşturan da, bu titreşimlerin  ahenkli iletişimidir. Bu sadece insan için değil,  bütün canlı organizmalar için böyledir.Sağlıklı bir organizmanın hücreler arası iletişimi ahenklidir. Her hücrenin vazifesini doğru olarak yerine getirebilmesi bu ahenkle mümkün olabilmektedir. Toksinler, virüs ve bakteriler ya da hava kirliliği, ilaçlar,aşılar, radyasyon gibi kimyasal ajanlar vücudumuzla etkileşime girdiğinde hücreler arasındaki ahenkli titreşim iletişimini bozarlar. Organizma bu olumsuz reaksiyonlar sonunda kronik yorgunluk, güç kaybı, keyifsizlik belirtileri gösterir. Organlarımız zarar görür. Özellikle genetik olarak zayıf ve hassas  organlarımız hastalanmaya başlar. 
 
Vücudumuzun her organı ve her hücresinin kendi öz titreşim kodunu biorezonans sayesinde keşfedebiliyoruz. Bu titreşimleri saptamak, okumak ve düzelterek vücuda geri göndermek de pekala mümkün.Biorezonansın iyileştirici  gücü, ahengi bozulmuş titreşimleri düzeltebilmesindedir. Patolojik (hastalıklı) bilginin elektromanyetik dalgası (foton) ters çevrildiğinde yokolur. Her şey titreşimiyle varolduğundan hastalık yapıcının atomunun titreşimi yok edildiğinde etkisi de yokolur.Titreşimleri eski sağlıklı hallerine kavuşturarak metabolizmaya geri gönderebilen biorezonansterapileri, hastalıkları bu yöntemle iyileştirebilmektedir. 
 
İnsan vücudunun meridyenlerinden oluşan  enerji ağı gerçek bir  fiber optik ağdır. Enerji yayılımını sağlamaktadır. Qi (çi okunur) olarak adlandırılan bu enerji akışı, engellendiği noktalarda blokajlar oluşturur.  Çin tıbbının da önerdiği gibi, Biorezonans, akupunktur noktaları üzerinde yoğunlaşarak blokajları çözebilmektedir. Biorezonans, çocuk ve yetişkinlere, metabolizmaları, hastalıkları, rahatsızlıkları, yaşadığı çevre ve şartlar dikkate alınarak hazırlanan “kişiye özel”  ilaçsız, ağrısız ve yan etkisiz tedavi uygulayan ileri bir yöntemdir.Biorezonans terapileri ile, birçok akut ve kronik semptom düzeltilebilmekte, alerjiler, kronik toksin ve zararlı mikroorganizma yükleri bertaraf edilebilmekte, sigara ve alkol bağımlılığı ile mücadele edilebilmekte, bağışıklık sistemi ve hormon sistemi stabilize edilebilmekte,dejeneratif hastalıklara (kanser, kitle, siroz) destek verilerek yüz güldüren olumlu neticeler alınabilmektedir.
 
Alerjiler:
 
Vücudun negatif hassasiyet ve besin alerjilerini nötralize edebilenbiorezonans terapileri vücuttaki toksik birikimi temizleyebilmekte; saman nezlesine sebebiyet veren bilgiyi bünyeden silerek ve bağışıklık sistemini destekleyerek polen ve otlara karşı vücudun direncini artırmaktadır:
Bütün alerjiler (gıda alerjileri, polen alerjisi, egzama..)
Alerjik astım
 
Sindirim sistemi problemleri: 

Çölyak
Ülser, gastrit, mide - bağırsak gazları
İshal ve kabızlıklar
Irritablecolon sendromu


Sinir sistemi rahatsızlıkları:
 
Stresin azaltılması /depresyon tedavisi, 
Endişe hissinin azaltılması ve duygusal dengenin ayarlanması,
Uykusuzluk, panik atak,
Yeme bozuklukları (iştahsızlık, anorexia nevroza ve bulumia),
Huzursuz bacak sendromu 
 
İskelet sistemi rahatsızlıkları:

Kemik ve eklem tutulmaları,
Artrit ve romatizmal ağrılar


Hormonal düzensizlikler: 
 
Adet bozuklukları,
Menopoz sorunları,
Tiroid 

Metabolik bozukluklar:
 
Biorezonansterapileriyle yağ ve glucide metabolizmalarına gönderilen frekanslarla vücut yağları ve depoları eritilebilmektedir:
Şişmanlık, obezite
Diabet (şeker hastalığı)


Detoks:
 
Karaciğer ve metabolizmanın diğer filtre organlarının optimal çalışmasını sağlayarak kronik yorgunluklara ve vücudun güç kaybına neden olan  maddelerin atılımını kolaylaştırır:
Atık azaltma organları detoksu (cilt, bağırsak, karaciğer, böbrek atılımının düzenlenmesi)
Ağır metal detoksu (zehirli metaller, kimyasallar, amalgam diş dolgularının yarattığı civa birikiminin atılması)
Elektromanyetik kirlilik detoksu (elektrik-elektronik cihazların yarattığı elektromanyetik kirlilik ve baz istasyonları, elektrik santralleri gibi zararlı elektromanyetik dalgalarla bozulmuş hayat enerjisinin dengelenmesi)


Bağışıklık Sistemi (Otoimmun) Hastalıkları:

Kanser destek tedavileri: (Akciğer, meme, kalın bağırsak, yumurtalık kanseri...)
Romatizmal hastalıklar
Crohn
MS (multipl skleroz)
 
Enfeksiyonlar:
 
Virüs ve bakteriler üzerine odaklanabilen  biorezonans terapileri, semptomları ve enfeksiyonların ömrünü azaltabilmektedir:
Virüs (Herpes, Kırım Kongo Kanamalı Ateş, Lyme vb...) enfeksiyonları
Bakteri (Streptokok vb...) enfeksiyonları
Maya ve parazit (Toxoplazmoz vb...) enfeksiyonları
Mantar (Candida vb...) enfeksiyonları
Vücut direncinizi artıran ve savunma mekanizmalarını yükselten biorezonans programları, gripten korunmaya, soğuğa karşı dayanıklılık geliştirmeye yardımcıdır.

Dikkat eksikliği:

Hiperaktivite,
Otizm,
Dikkat eksikliği
 
NOT: Bu yazı, Op. Dr. Hasan İlkehan’ın blogundan (http://drhasanilkehan.blogspot.com.tr/) izni dahilinde alıntılanmıştır.
editor .